Kategori - Warta lelungan Yunani

Yunani Travel & Pariwisata News kanggo para pengunjung. Yunani minangka negara ing sisih kidul-wétan Eropa kanthi ewonan pulo ing saindenging segara Aegean lan Ionia. Pengaruh ing jaman kuna, asring diarani bandhulan peradaban Kulon. Athena, ibukutha, nahan landmark kalebu abad kaping 5 SM Acropolis benteng karo candhi Parthenon. Yunani uga misuwur amarga pasisire, wiwit saka pasir ireng ing Santorini nganti resor pesta Mykonos.