Kategori - Warta Perjalanan Anguilla

Berita Pariwisata & Pariwisata Anguilla kanggo para pengunjung.

Anguilla, sawijining wilayah jaban rangkah Inggris ing Karibia Wétan, kalebu pulo cilik lan sawetara pulo cilik. Pante kasebut dumunung ing pante pasir kaya Rendezvous Bay, ngubengi tetangga pulo Saint Martin, menyang teluk cedhak sing digayuh dening boat, kayata ing Little Bay. Wilayah sing dilindhungi kalebu Gua Big Spring, sing dikenal kanthi petroglif prasejarah, lan East End Pond, sawijining situs konservasi satwa liar.

>