Kategori - Warta lelungan Argentina

Berita Plancongan & Pariwisata Argentina kanggo para pengunjung. Argentina minangka negara sing biasane ana ing sisih kidul Amerika Selatan. Nuduhake akeh Cone Kidul karo Chili ing sisih kulon, negara kasebut uga wewatesan karo Bolivia lan Paraguay ing sisih lor, Brasil ing sisih lor-wétan, Uruguay lan Samodra Atlantik Kidul ing sisih wétan, lan Drake Passage ing sisih kidul. Jembar daratan 2,780,400 km2 (1,073,500 km persegi).