Kategori - Warta lelungan Armenia

Armenia minangka sawijining negara, lan tilas republik Soviet, ing wilayah Kaukasus pegunungan ing antarane Asia lan Eropa. Ing antarane peradaban Kristen sing wiwitan, ditegesi dening situs-situs agama kalebu Kuil Greco-Romawi Garni lan Katedral Etchmiadzin abad kaping-4, markas Greja Armenia. Biara Khor Virap minangka situs ziarah ing sacedhake Gunung Ararat, sawijining gunung geni sing ora aktif ing sebrang tapel wates Turki.