Kategori - Warta lelungan Azerbaijan

Azerbaijan, sawijining negara lan tilas republik Soviet, diwatesi dening Segara Kaspia lan Pegunungan Kaukasus, sing jembar ing Asia lan Eropa. Ibukuthané, Baku, misuwur amarga Kutha Batin sing dipadhangi abad pertengahan. Ing Kutha Batin dununge Istana Shirvanshahs, sawijining istana mundur wiwit abad kaping 15, lan menara Maiden watu umur pirang-pirang abad, sing nguwasani langit kutha.