Kategori - Warta lelungan Bangladesh

Bangladesh, ing sisih wétan India ing Teluk Benggala, minangka negara Asia Kidul sing ditandhani tanduran ijo lan akeh saluran banyu. Kali Padma (Gangga), Meghna lan Jamuna nggawe dataran sing subur, lan lelungan nganggo prahu umume. Ing pesisir kidul, Sundarbans, alas bakau gedhe banget sing dituduhake karo India Wétan, dadi macan kerajaan Bengal.