Kategori - Berita perjalanan Belarus

Belarus, kanthi resmi Republik Belarus, sing biyen dikenal kanthi jeneng Rusia Byelorussia utawa Belorussia, minangka negara sing ora duwe wates ing Eropa Wétan sing wewatesan karo Rusia ing sisih lor-wétan, Ukraina ing sisih kidul, Polandia ing sisih kulon, lan Lithuania lan Latvia ing sisih Lor-kulon. Ibukutha lan kutha sing paling padhet yaiku Minsk.