Kategori - Berita perjalanan Bosnia lan Herzegovina

Berita Pariwisata & Pariwisata Bosnia lan Herzegovina kanggo para pengunjung. Bosnia lan Herzegovina minangka negara ing Semenanjung Balkan ing sisih kidul-wétan Eropa. Padesan minangka papan kanggo desa abad pertengahan, kali lan tlaga, ditambah Pegunungan Alpen Dinar. Ibukutha nasional Sarajevo duwe kuartal lawas sing wis dijaga, Baščaršija, kanthi landmark kayata Mesjid Gazi Husrev-zaz abad kaping 16. Jembatan Latin ing jaman Ottoman minangka lokasi pembunuhan Archduke Franz Ferdinand, sing nyebabake Perang Dunia I.