Kategori - Warta lelungan Brasil

Berita Plancongan & Pariwisata Brasil kanggo para pengunjung. Brasil, kanthi resmi Republik Federatif Brasil, minangka negara paling gedhe ing Amerika Selatan lan Amerika Latin. Ing 8.5 yuta kilometer persegi lan luwih saka 208 yuta wong, Brasil minangka negara nomer lima paling gedhe ing saindenging jagad lan nomer enem paling pedunung.