Kategori - Kaledonia Baru

Kaledonia Baru minangka wilayah Prancis sing kalebu puluhan pulau ing Pasifik Kidul. Pariwisata minangka industri penting ing wilayah pulau iki.

Kaledonia Baru minangka wilayah Prancis sing kalebu puluhan pulau ing Pasifik Kidul. Iki misuwur amarga pasisir kanthi garis-garis lontar lan laguna sing akeh urip segara, sing, ing 24,000-sq.-km, kalebu sing paling gedhe ing saindenging jagad. Terumbu penghalang sing akeh banget ngubengi pulau utama, Grand Terre, tujuan plancongan utama. Ibukutha, Nouméa, dadi omahé restoran lan butik mewah sing dipengaruhi Prancis, sing adol fashion Paris.