Kategori - Warta Perjalanan Kanada

Kanada minangka negara ing sisih lor Amerika Utara. Sepuluh propinsi lan telung wilayahe wiwit saka Atlantik nganti Pasifik lan mangulon tekan Samodra Arktik, udakara 9.98 yuta kilometer persegi, dadi negara paling gedhe nomer loro ing saindenging jagad kanthi total wilayah.