Kategori - Cape Verde

Cape Verde utawa Cabo Verde, kanthi resmi Republik Cabo Verde, minangka negara pulau sing jembar saka kepulauan 10 pulau vulkanik ing Samodra Atlantik tengah. Iki dadi bagean saka ekoregion Macaronesia, bebarengan karo Azores, Canary Islands, Madeira, lan Savage Island.