Kategori - Warta lelungan Chili

Chili minangka negara sing dawa lan sempit sing ana ing sisih kulon Amerika Selatan, kanthi garis pantai Samudra Pasifik luwih saka 6,000km. Santiago, ibukuthané, lenggah ing lembah sing diubengi pegunungan Andes lan Chili. Plaza de Armas kanthi garis palem ing kutha kasebut ngemot katedral neoklasik lan Museum Sejarah Nasional. Parque Metropolitano sing masif nawakake kolam renang, kebon botani lan kebun binatang.

>