Kategori - Warta lelungan & pariwisata Cote d'Ivoire kanggo para plancong lan profesional plancongan

Côte d'Ivoire minangka negara Afrika Kulon kanthi resort pantai, alas udan lan warisan kolonial Prancis. Abidjan, ing pesisir Atlantik, minangka pusat kutha utama ing negara kasebut. Landmark modern kalebu zigguratlike, beton La Pyramide lan Katedral St. Paulus, struktur swooping sing dipasang ing salib gedhe. Ing sisih lor distrik bisnis pusat, Taman Nasional Banco minangka kawasan hutan wana kanthi jalur hiking.