Kategori - Warta lelungan Kroasia

Kroasia, kanthi resmi Republik Kroasia, minangka negara ing persimpangan Eropa Tengah lan Tenggara, ing Segara Adriatik. Watese karo Slovenia ing sisih Lor-Lor, Hongaria ing sisih lor-wétan, Serbia ing sisih wétan, Bosnia lan Herzegovina, lan Montenegro sisih kidul wétan, nuduhake wates laut karo Italia.