Kategori - Berita lelungan Kuba

Kuba, kanthi resmi Republik Kuba, minangka negara sing kalebu pulau Kuba uga Isla de la Juventud lan sawetara nusantara cilik. Kuba dununge ing sisih Karibia sisih lor, ing endi tekane Laut Karibia, Teluk Meksiko lan Samudra Atlantik.