Kategori - Warta lelungan Eritrea

Berita Plancongan & Pariwisata Eritrea kanggo para pengunjung. Eritrea minangka negara Afrika sisih lor-wétan ing pesisir Segara Abang. Iki nuduhake wates karo Ethiopia, Sudan lan Djibouti. Ibu kutha, Asmara, misuwur amarga bangunan kolonial Italia, kaya Katedral St. Joseph, uga struktur seni deco. Arsitektur Italia, Mesir, lan Turki ing Massawa nggambarake sejarah warna kutha kasebut. Bangunan sing misuwur ing kene kalebu Katedral St. Mariam lan Istana Kekaisaran.