Kategori - Warta lelungan Finlandia

Finlandia minangka negara Eropa Lor sing wewatesan karo Swedia, Norwegia lan Rusia. Ibukuthané, Helsinki, ngrebut semenanjung lan pulau-pulau sekitaré ing Segara Baltik. Helsinki minangka omah saka benteng segara abad kaping 18 Suomenlinna, Distrik Desain modis lan museum sing beda-beda. Lampu Lor bisa dideleng saka provinsi Arktik Lapland ing negara kasebut, ara-ara samun sing wiyar kanthi taman nasional lan resort ski.