Kategori - Berita lelungan Gabon

Gabon, sawijining negara ing pesisir Atlantik Afrika Tengah, duwe taman sing dilindhungi kanthi signifikan. Wilayah pesisir alas ing Taman Nasional Loango sing misuwur minangka papan perlindungan keanekaragaman liar, wiwit gorila lan hippos nganti paus. Taman Nasional Lopé kalebu alas alas sing umume. Taman Nasional Akanda misuwur amarga bakau lan pantai pasang.