Kategori - Berita travel Gambia

Berita Pariwisata & Pariwisata Gambia kanggo para pengunjung. Gambia minangka negara cilik ing Afrika Kulon, winates karo Senegal, kanthi garis pantai Atlantik sing sempit. Dikenal kanthi macem-macem ekosistem ing sekitar kali Gambia tengah. Margasatwa sing akeh banget ing Taman Nasional Kiang West lan Reserve Wetland Bao Bolong kalebu kethèk, macan tutul, kuda nil, hyena lan manuk langka. Ibukutha, Banjul, lan Serrekunda sing cedhak nawakake akses menyang pantai.