Kategori - Warta lelungan Georgia

Berita Pariwisata & Pariwisata Georgia kanggo para pengunjung. Georgia, sawijining negara ing prapatan Eropa lan Asia, minangka bekas republik Soviet sing dununge desa-desa Pegunungan Kaukasus lan pantai Segara Ireng. Kutha iki misuwur amarga Vardzia, sawijining biara guwa sing umume wiwit abad kaping 12, lan wilayah Kakheti sing tuwuh anggur sadurunge. Ibu kutha, Tbilisi, misuwur kanthi arsitektur warna-warni lan dalan-dalan gedhe kaya kutha sing lawas.