Kategori - Warta lelungan Ghana

Berita Pariwisata & Pariwisata Ghana kanggo para pengunjung. Ghana, kanthi resmi Républik Ghana, minangka negara sing dununge ing sadawane Teluk Guinea lan Samudra Atlantik, ing wilayah Afrika Kulon.