Kategori - Guam

Guam Travel & Pariwisata News kanggo pengunjung. Guam minangka wilayah pulo AS ing Micronesia, ing Pasifik Kulon. Bedane karo pantai tropis, desa Chamorro, lan tiang watu latte kuno. Signifikansi WWII Guam katon ing Perang ing Taman Sejarah Nasional Pasifik, sing papane kalebu Pantai Asan, bekas perang. Warisan kolonial Spanyol ing pulau kasebut kabukten ing Benteng Nuestra Señora de la Soledad, ing pucuk gantung ing Umatac.