Kategori - Warta lelungan Guatemala

Berita Wisata & Pariwisata Guatemala kanggo para pengunjung. Guatemala, sawijining negara Amerika Tengah ing sisih kidul Meksiko, dadi omah gunung geni, alas udan lan situs Maya kuno. Ibukutha, Guatemala City, nampilake Istana Budaya Nasional sing megah lan Museum Arkeologi lan Etnologi Nasional. Antigua, sisih kulon ibukutha, ngemot bangunan kolonial Spanyol sing dijaga. Danau Atitlán, sing kawangun ing kawah vulkanik sing akeh banget, diubengi karo lapangan kopi lan desa.