Kategori - Warta lelungan Guinea Khatulistiwa

Berita Perjalanan & Pariwisata Guinea Khatulistiwa kanggo para pengunjung. Guinea Khatulistiwa minangka negara Afrika Tengah sing kalebu daratan Rio Muni lan 5 pulau lepas pantai vulkanik. Ibu kota Malabo, ing Pulo Bioko, duwe arsitektur kolonial Spanyol lan dadi pusat industri minyak ing negara kasebut. Pantai Arena Blanca nggambarake kupu-kupu musim kemarau. Alas alas tropis ing Taman Nasional Monte Alen ing daratan minangka panggenan gorila, simpanse lan gajah.