Kategori - Warta lelungan Guinea

Berita Pariwisata & Pariwisata Guinea kanggo pengunjung. Guinea minangka negara ing Afrika Kulon, wewatesan karo sisih kulon Samodra Atlantik. Iki dikenal minangka Cagar Alam Gunung Nimba Ketat, ing sisih kidul wetan. Cadangan kasebut nglindhungi pegunungan alas sing alas ing tanduran lan kewan asli, kalebu simpanse lan kodok viviparous. Ing pesisir, ibu kutha, Conakry, papane Masjid Agung modern lan Museum Nasional, kanthi artefak daerah.