Kategori - Warta lelungan Iran

News Plancongan & Pariwisata Iran kanggo para pengunjung. Iran, uga diarani Persia, lan kanthi resmi Republik Islam Iran, minangka negara ing Asia Kulon. Kanthi 82 yuta jiwa, Iran minangka negara paling nomer 18 ing donya. Wilayahe udakara 1,648,195 km², dadi negara paling gedhe nomer loro ing Timur Tengah lan nomer 17 paling gedhe ing saindenging jagad.