Kategori - Warta lelungan Irlandia

News Plancongan & Pariwisata Irlandia kanggo para pengunjung. Republik Irlandia ngrebut sebagian besar pulau Irlandia, ing pesisir Inggris lan Wales. Ibukuthané, Dublin, minangka papan asale panulis kaya Oscar Wilde, lan papan bir Guinness. Book of Kells abad kaping 9 lan naskah ilustrasi liyane ditampilake ing Perpustakaan Universitas Trinity College ing Dublin. Dijuluki "Emerald Isle" kanggo lanskap sing subur, negara kasebut diwenehi istana kaya Kastil Cahir abad pertengahan.

>