Kategori - Berita perjalanan Yordania

Jordan Travel & Pariwisata News kanggo para pengunjung. Yordania, sawijining bangsa Arab ing sisih wétan Kali Yordania, ditegesake dening monumen kuno, cadangan alam lan resor pinggir segara. Iki minangka papan arkeologi sing misuwur ing Petra, ibukutha Nabatean udakara 300 SM Set ing lembah sempit kanthi makam, candhi lan monumen sing diukir ing tebing watu wungu sing ana ing sacedhake, Petra entuk julukan kasebut, "Kota Rose."