Kategori - Kiribati travel news

Berita Pariwisata & Pariwisata Kiribati kanggo para pengunjung. Kiribati, kanthi resmi Republik Kiribati, minangka negara ing Samodra Pasifik tengah. Pendhudhuk permanen mung luwih saka 110,000, luwih saka separo sing manggon ing atol Tarawa. Negara kasebut kalebu 32 atol lan siji pulau karang sing tuwuh, Banaba.