Kategori - Berita perjalanan Kuwait

Berita Pariwisata & Pariwisata Kuwait kanggo para pengunjung. Kuwait, kanthi resmi dadi Negara Kuwait, minangka negara ing Asia Kulon. Dumunung ing pojok sisih lor Arab Wétan ing pucuk Teluk Persia, nuduhake wates karo Irak lan Arab Saudi. Ing taun 2016, Kuwait duwe pedunung 4.5 yuta jiwa: 1.3 yuta wong Kuwaitis lan 3.2 yuta wong asing.

>