Kategori - Warta lelungan Laos

Warta lelungan & pariwisata Laos kanggo para plancong lan profesional plancongan. Laos minangka negara Asia Tenggara sing dilintasi Kali Mekong lan misuwur kanthi wilayah pegunungan, arsitektur kolonial Prancis, pemukiman suku bukit lan biara Budha. Vientiane, ibukutha, minangka lokasi tugu That Luang, ing endi sawijining agama dilaporake nduwe tulang dada Buddha, ditambah karo peringatan perang Patuxai lan Talat Sao (Pasar Pagi), sawijining kompleks sing rame karo panganan, sandhangan lan kios kerajinan.