Kategori - Warta lelungan Latvia

Latvia Travel & Pariwisata News kanggo pengunjung. Latvia minangka negara ing Segara Baltik ing antarane Lithuania lan Estonia. Lansekapipun ditandhani dening pantai wiyar uga alas sing jembar lan jembar. Ibukutha Latvia yaiku Riga, papan dununge arsitektur nouveau kayu lan seni, Pasar Tengah sing amba lan Kutha Tuwa abad pertengahan karo Gereja St. Peter. Museum Riga kalebu Museum Terbuka Udara Etnografi Latvia, sing nampilake kerajinan lokal, panganan lan musik