Kategori - Warta lelungan Libanon

Berita Plancongan & Pariwisata Lebanon kanggo para pengunjung. Libanon, kanthi resmi dikenal minangka Republik Libanon, minangka negara ing Asia Kulon. Watesan karo Siria ing sisih lor lan wétan lan Israel ing sisih kidul, dene Siprus sisih kulon nyabrang Segara Mediterania.