Kategori - Warta lelungan Lesotho

Berita Pariwisata & Pariwisata Lesotho kanggo para pengunjung. Lesotho, sawijining kerajaan sing dharatan ing sisih ndhuwur, dikubengi karo Afrika Selatan, disebrangi karo jaringan kali lan jajaran gunung kalebu pucuk Thabana Ntlenyana ing dhuwur 3,482m. Ing dataran tinggi Thaba Bosiu, cedhak ibukota Lesotho, Maseru, ana reruntuhan wiwit jaman pemerintahan Raja Moshoeshoe I. abad kaping telu. Thaba Bosiu ndeleng Gunung Qiloane sing ikonik, simbol sing tetep kanggo bangsa Basotho.