Kategori - Warta lelungan Liberia

Berita Pariwisata & Pariwisata Liberia kanggo para pengunjung. Liberia minangka negara ing Afrika Kulon, wewatesan karo Sierra Leone, Guinea lan Côte d'Ivoire. Ing pesisir Atlantik, ibukutha Monrovia minangka papan dununge Museum Nasional Liberia, kanthi pameran budaya lan sejarah nasional. Ing saubengé Monrovia, ana garis pantai kanthi garis palem kaya Silver lan CeCe. Ing sadawane pesisir, kutha pantai kalebu plabuhan Buchanan, uga Robertsport sing santai, sing kondhang amarga ombak sing kuat.