Kategori - Warta lelungan Libya

Berita plancongan & pariwisata Libya kanggo para plancong lan profesional plancongan. Libya, kanthi resmi Negara Libya, minangka negara ing wilayah Maghreb ing Afrika Lor, wewatesan karo Laut Mediterania ing sisih lor, Mesir ing sisih wétan, Sudan ing sisih kidul, Chad ing sisih kidul, Niger ing sisih kidul-kulon, Algeria dadi sisih kulon, lan Tunisia ing sisih lor-lor.