Kategori - Warta lelungan Liechtenstein

Berita Plancongan & Pariwisata Liechtenstein kanggo para pengunjung. Liechtenstein minangka kepala sekolah sing nganggo basa Jerman, 25km dawa antarane Austria lan Swiss. Iki misuwur amarga istana abad pertengahan, mujur nengen alpine lan desa sing ana gandhengane karo jaringan jalur. Ibukutha, Vaduz, pusat budaya lan finansial, papan dununge Kunstmuseum Liechtenstein, kanthi galeri seni modern lan kontemporer. Postmuseum nampilake prangko Liechtenstein.