Kategori - Berita lelungan Niger

Warta lelungan & pariwara ing Nigeria kanggo para plancong lan profesional plancongan. Niger utawa Niger, kanthi resmi Républik Niger, minangka negara sing ora dikunci ing Afrika Kulon sing dijenengi jeneng Kali Niger. Niger wewatesan karo Libya ing sisih lor-wétan, Chad ing sisih wétan, Nigeria ing sisih kidul, Benin ing sisih kidul-kulon, Burkina Faso lan Mali ing sisih kulon, lan Algeria ing sisih Lor-kulon.