Kategori - Warta lelungan Macau

Macau Travel & Pariwisata News kanggo pengunjung. Macau minangka wilayah otonomi ing pesisir kidul China, nyebrang Delta Kali Mutiara saka Hong Kong. Wilayah Portugis nganti taun 1999, iki nggambarake campuran pengaruh budaya. Kasino lan mall raksasa ing Cotai Strip, sing gabung karo pulau Taipa lan Coloane, dadi julukan "Las Vegas Asia." Salah sawijining landmark sing luwih apik yaiku Menara Macau sing dhuwur, kanthi pemandangan kutha sing apik