Kategori - Warta lelungan Madagaskar

Berita Pariwisata & Pariwisata Madagaskar kanggo para pengunjung. Madagaskar, kanthi resmi Republik Madagaskar, lan sadurunge dikenal minangka Republik Malagasi, minangka negara pulau ing Samodra India, udakara 400 kilometer saka pesisir Afrika Wétan. Ing 592,800 kilometer persegi Madagascar dadi negara pulau paling gedhe nomer loro ing donya.