Kategori - Warta lelungan Makedonia Lor

News Plancongan & Pariwisata Makedonia kanggo para pengunjung. Makedonia Lor, kanthi resmi Republik Makedonia Lor, minangka negara ing Semenanjung Balkan ing Eropa Tenggara. Iki minangka salah sawijining negara penerus Yugoslavia, sing wiwit mratelakake kamardikan ing wulan September 1991 kanthi jeneng Republik Makedonia.

>