Kategori - Warta lelungan Maladewa

Maldives Travel & Pariwisata News kanggo pengunjung. Maladewa, kanthi resmi Republik Maldives, minangka negara pulau cilik ing Asia Kidul, sing dununge ing Segara Arab ing Samodra India. Dumunung ing sisih kidul-kulon Sri Lanka lan India, udakara 1,000 kilometer saka bawana Asia.