Kategori - Martinique

Berita Pariwisata & Pariwisata Martinique kanggo para pengunjung. Martinique minangka pulo Karibia sing kasar sing kalebu bagean ing Antillen Kecil. Wilayah Prancis ing jaban rangkah, budaya kasebut nggambarake campuran pengaruh Prancis lan India Kulon sing khas. Kutha paling gedhe, Fort-de-France, duwe bukit sing curam, dalan sempit lan La Savane, kebon sing wewatesan karo toko lan kafe. Ing kebon kasebut ana patung pulau asli Joséphine de Beauharnais, garwa pertama Napoleon Bonaparte.