Kategori - Warta lelungan Monako

Berita Pariwisata & Pariwisata Monako kanggo para pengunjung. Monaco, kanthi resmi dadi Principal of Monaco, minangka negara kutha, negara, lan microstate ing Riviera Prancis ing Eropa Kulon. Prancis mbatesi negara kasebut ing telung sisi, dene sisih liyane wewatesan karo Laut Mediterania. Monako udakara 15 km saka tapel wates negara karo Italia.