Kategori - Warta perjalanan Maroko

Berita Pariwisata & Pariwisata Maroko kanggo para pengunjung. Maroko, negara Afrika Lor sing wewatesan karo Laut Atlantik lan Laut Mediterania, dibedakake karo pengaruh budaya Berber, Arab lan Eropa. Madinah Marrakesh, waktu abad pertengahan sing apik banget, nawakake hiburan ing alun-alun Djemaa el-Fna lan souks (pasar) sing adol keramik, perhiasan lan lentera logam. Ibukutha Rabat's Kasbah ing Udayas minangka benteng kerajaan abad kaping-12 sing nyawang banyu.