Kategori - Warta lelungan Nepal

Warta lelungan & pariwisata Nepal kanggo para plancong lan profesional plancongan. Nepal minangka negara antara India lan Tibet sing misuwur amarga kuil-kuil lan pegunungan Himalaya, sing kalebu Mt. Everest. Kathmandu, ibukutha, duwe kuartal lawas sing apik banget sing dipenuhi kuil-kuil Hindu lan Buddha. Ing saubengé Lembah Kathmandu ana Swayambhunath, candhi Budha kanthi kethèk; Boudhanath, stupa Buddha sing akeh banget; Candi-candhi Hindhu lan papan kobaran ing Pashupatinath; lan kutha Bhaktapur abad pertengahan.