Kategori - Niue Travel News

Pariwisata minangka industri utama ing Pulo Niue Pulau Pasifik. Niue minangka negara pulau cilik ing Samodra Pasifik Selatan. Dikenal amarga tebing watu watu gamping lan nyilem karang-karang. Paus migrasi nglangi ing perairan Niue antara wulan Juli lan Oktober. Ing sisih kidul wétan ana Area Konservasi Hutan Huvalu, ing endi jalur liwat alas karang fosil sing nyebabake Togo lan Vaikona. Lor-kulon minangka papan kolam renang Gua Avaiki lan Lengkungan Talava sing dibentuk kanthi alami.