Kategori - Warta lelungan Oman

Warta lelungan & pariwisata Oman kanggo para plancong lan profesional plancongan. Warta lelungan lan pariwisata paling anyar ing Oman. Warta paling anyar babagan keamanan, hotel, resort, atraksi, tur lan transportasi ing Oman. Informasi Travel Muscat

Oman, kanthi resmi Kasultanan Oman, minangka negara Arab ing pesisir kidul-wétan Semenanjung Arab ing Asia Kulon. Agama resmi yaiku agama Islam