Kategori - Kabar perjalanan Filipina

Berita plancongan & pariwisata Filipina kanggo para plancong lan profesional plancongan. Filipina, kanthi resmi Républik Filipina, minangka negara arkipelagis ing Asia Tenggara. Dumunung ing Samodra Pasifik sisih kulon, kalebu ana 7,641 pulo sing akeh dikategorikake ing telung divisi geografis utama saka sisih lor nganti kidul: Luzon, Visayas lan Mindanao.